Lp. |
Kod kursu |
Nazwa |
Kierunek |
Semestr |
301. | ICSS10023o11 | Analiza ryzyka | IB | 11/12 z |
302. | ICSN10075o11 | Analiza ryzyka | IB | 11/12 z |
303. | ICSS10023o12 | Analiza ryzyka | IB | 12/13 z |
304. | ICSN10075o12 | Analiza ryzyka | IB | 12/13 z |
305. | ICSS10235o16 | Analiza ryzyka | IB | 16/17 z |
306. | NZCS10054f17 | Analiza sensoryczna | ZC | 17/18 z |
307. | NZCS10054f16 | Analiza sensoryczna | ZC | 16/17 z |
308. | NWSS10042o10 | Analiza sensoryczna w żywności | T | 10/11 l |
309. | NWSS10042o11 | Analiza sensoryczna w żywności | T | 11/12 l |
310. | NWSS10042o12 | Analiza sensoryczna w żywności | T | 12/13 l |
311. | NWSS10042o13 | Analiza sensoryczna w żywności | T | 13/14 z |
312. | NWSS10042o14 | Analiza sensoryczna w żywności | T | 14/15 z |
313. | NWSS10042o15 | Analiza sensoryczna w żywności | T | 15/16 z |
314. | NWSS10042o16 | Analiza sensoryczna w żywności | T | 16/17 z |
315. | BŻS10077f14 | Analiza Sensoryczna Żywności | BZ | 14/15 l |
316. | BŻS10077f15 | Analiza Sensoryczna Żywności | BZ | 15/16 l |
317. | BŻS10077f16 | Analiza Sensoryczna Żywności | BZ | 16/17 l |
318. | ICSS10173f12 | Analiza zagrożeń i skali ich natężenia w środowisku | IB | 12/13 z |
319. | ICSS10173f13 | Analiza zagrożeń i skali ich natężenia w środowisku | IB | 13/14 z |
320. | ICSN10193f13 | Analiza zagrożeń i skali ich natężenia w środowisku | IB | 13/14 l |
321. | ICSS10173f14 | Analiza zagrożeń i skali ich natężenia w środowisku | IB | 14/15 z |
322. | ICSS10210f14 | Analiza zagrożeń i skali ich natężenia w środowisku | IB | 14/15 z |
323. | ICSN10215f14 | Analiza zagrożeń i skali ich natężenia w środowisku | IB | 14/15 l |
324. | ICSS10173f15 | Analiza zagrożeń i skali ich natężenia w środowisku | IB | 15/16 z |
325. | ICSS10173f16 | Analiza zagrożeń i skali ich natężenia w środowisku | IB | 16/17 z |
326. | NBSS10112o10 | Analiza żywności | Bt | 10/11 z |
327. | NBSS10112o11 | Analiza żywności | Bt | 11/12 z |
328. | NBSS10112o12 | Analiza żywności | Bt | 12/13 z |
329. | NBSS10112o13 | Analiza żywności | Bt | 13/14 z |
330. | NBSS10112o14 | Analiza żywności | Bt | 14/15 z |
331. | NBSS10112o15 | Analiza żywności | Bt | 15/16 z |
332. | NBSS10112o16 | Analiza żywności | Bt | 16/17 z |
333. | NBSS10112o17 | Analiza żywności | Bt | 17/18 z |
334. | NTSS10133o10 | Analiza żywności I | TŻiŻCz | 10/11 z |
335. | NTSS10133o12 | Analiza żywności I | TŻiŻCz | 12/13 z |
336. | NTSS10133o11 | Analiza żywności I | TŻiŻCz | 11/12 z |
337. | NTSS10133o13 | Analiza żywności I | TŻiŻCz | 13/14 z |
338. | NTSS10133o14 | Analiza żywności I | TŻiŻCz | 14/15 z |
339. | NTSN10302o14 | Analiza żywności I | TŻiŻCz | 14/15 l |
340. | NZCS10022o14 | Analiza żywności I | ZC | 14/15 z |
341. | NTSS10133o15 | Analiza żywności I | TŻiŻCz | 15/16 z |
342. | NZCS10022o15 | Analiza żywności I | ZC | 15/16 z |
343. | NTSS10133o16 | Analiza żywności I | TŻiŻCz | 16/17 z |
344. | NZCS10022o16 | Analiza żywności I | ZC | 16/17 z |
345. | NTSS10133o17 | Analiza żywności I | TŻiŻCz | 17/18 z |
346. | NTSS10134o10 | Analiza żywności II | TŻiŻCz | 10/11 l |
347. | NTSS10134o12 | Analiza żywności II | TŻiŻCz | 12/13 l |
348. | NTSS10134o11 | Analiza żywności II | TŻiŻCz | 11/12 l |
349. | NTSS10134o13 | Analiza żywności II | TŻiŻCz | 13/14 l |
350. | NTSS10134o14 | Analiza żywności II | TŻiŻCz | 14/15 l |